Kultura

Malen ispod zvijezda

Pogled na hrvatsko more i bogatstvo podmorja nezaboravan je doživljaj. Pogled na prekrasne planine, ravnice i obale također nas ostavlja bez daha. A što ako dignemo pogled visoko gore? Nalazimo hrvatsko nebo. Za razliku od mnogih europskih zemalja u kojima je zvjezdano nebo postalo mit, Hrvatska još uvijek nema većih problema sa svjetlosnim zagađenjem. Pogledati u dubine Svemira, njegove tajne, čudnovate i spektakularne događaje, rijetke ili redovite, probudit će u nama divan osjećaj pripadanja nečemu mnogo većem od nas samih i pomoći nam da “ne idemo maleni ispod zvijezda” (A. B. Šimić, Opomena). Upoznajte se s noćnim nebom u splitskoj, hvarskoj i makarskoj zvjezdarnici. Uživajte u čistom pogledu na noćno nebo, Mjesec i meteore, te neka Vas očara tajnovitost Sunca i njegovih pjega. Upoznajte i povijest područja skroz do davnih vremena dinosaura, koji su nekada promatrali isto noćno nebo.

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. - 3. dan: aktivnosti na području Mosora, Hvara i Makarske. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 20 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji. Stručno vođenje moguće je na stranim jezicima na upit. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Travel Agency
Atlas d.d.
Split
HR-AB-20-060000638
T: +385 (0)21 355 381

[email protected]
www.atlas-croatia.com


Kontakt
Preporuka
 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.