Eno-Gastronomija

Na kliškoj visini - Klis etno

Sanjajte očima širom otvorenima. Dođite na gastronomsko etnoiskustvo u Klis. Ovo iznimno atraktivno odredište dobre hrane za domaće i strane turiste okruženo planinama i netaknutom prirodom u neposrednoj blizini Splita, slavi tradiciju i arhitekturu te način života u dalmatinskoj Zagori u prošlim stoljećima, što je izvrsna kombinacija prošlih dana i današnjeg vremena. Posjećuju ga ljubitelji dobre gastronomije, ljudi koji traže odmor i bijeg od svakodnevice.
Uđite u svijet Dalmacije kakav je nekada bio i otkrijete svijet pun mitova o prošlim vremenima, mir i davno zaboravljene tradicije koje su zaustavljene u vremenu i prostoru. Vječna igra kamena i zelenila čini ga svijetom mira, iskonske čistoće i netaknute prirode. Ovdje će oči i duša pronaći odmor, čovjek postaje plemenit, ali mudriji, slušajući zvukove planine dok uživate u lokalnoj gastronomiji.

 

razgled grada Splita, odlazak na tržnicu; okusi jela i pića naših starih; priprema kruha pod pekom; poludnevna kulinarska radionica sa šest sljedova i osobnim kuharom; priprema tradicionalnih dalmatinskih jela


Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan dolazak; 2. dan posjet selu i njegovim sadržajima; 3. dan odlazak. Aranžman se može realizirati u periodu od 1. travnja do 31. listopada za grupe od dvije osobe do 15 osoba. Smještaj je moguć u hotelu s tri, četiri ili pet zvjezdica dok je prijevoz moguć našim kombi vozilima. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.