Aktivni odmor

Tragom pustolovina na otoku Visu

Pobjegnite od užurbane svakodnevnice. Za samo sat vremena katamaranom iz Splita uplovite u višku luku i uživajte u vikendu koji će Vam ostati u pamćenju i olakšati Vam duge zaposlene dane. Uz profesionalno vodstvo vodiča upoznajte selo Okjucina. Istražite Krajicinu špilju na okomitoj litici 70 m iznad mora koja svojom ljepotom predstavlja dragocjeni geološki i arheološki biser otoka Visa. Saznajte zašto je otok Vis prepoznat kao najutvrđeniji otok, a za čiju su se prevlast tijekom povijesti borile razne vojske. Sve to začinite aktivnostima poput penjanja i abseilinga, tehnikom spuštanja konopom, zabavnom i uzbudljivom aktivnosti prikladnom i za početnike. Otok Vis je i otok gurmana. Uživajte u posjetu seoskim domaćinstvima uz ponudu domaćih otočkih delicija.

 

upoznavanje povijesti Visa; razgledavanje sela Okjucina; istraživanje Krajicine špilje; profesionalno vođenje i poduka u penjanju i abseilingu; posjet Titovoj špilji i vrhu otoka Hum.

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan transfer iz luke Vis; 2. dan selo Okjucina -  špiljarenje u Krajicinoj špilji - ručak u seoskom domaćinstvu; 3. dan - posjet Titovoj špilji i vrhu Huma -penjanje i abseailing na Crvenim stijenama iznad grada Komiže - grad Vis. Aranžman se može realizirati u periodu od ožujka do listopada  za grupe od 6 do 16 osoba. Smještaj je moguć u privatnim kućama i apartmanima s tri, četiri ili pet zvjezdica te uključuje dva doručka, zajedničku večeru dobrodošlice te jedan ručak u seoskom domaćinstvu. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.