Aktivni odmor

Dalmatinske avanture

Makarska rivijera je mjesto koje će Vas očarati kontrastima kristalno čistog mora i visoke planine. Duboki kanjon rijeke Cetine s brojnim brzacima i mirisnim voćnjacima na njezinim obalama dat će Vam dozu uzbuđenja. Kada upoznate riječne brzace i slapove na Cetini, spustit ćemo se na more. Spektakularni podmorski izvori vruje, kao i visoke hridi te prekrasne šljunčane plaže Makarske rivijere pružit će Vam užitak bolji od onoga koji ste do sada zamišljali. Sve to bit će doživljeno na pomalo neobičan način, koristeći kajake, bicikle, riječne kajake, gumenjake, kanue, užad za penjanje i slična pomagala.
Ako ste u nešto boljoj tjelesnoj kondiciji i željni avanture, pridružite nam se i doživite Dalmaciju iz perspektive koju rijetki poznaju, a još rjeđi i isprobaju.

 

kajaking na Makarskoj rivijeri; vožnja brdsko-planinskim biciklima; kajaking na Cetini; doživljaj rijeke iz kanua ili na raftingu; pješačenje-penjanje uz prekrasne poglede na more ili planine

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od osam dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan dolazak; 2. dan kajaking na moru; 3. dan vožnja brdskim biciklom; 4. dankajaking safari na rijeci; 5. dan kanuing; 6. dan rafting; 7. dan pješačenje; 8. dan povratak. Aranžman se može realizirati u periodu od 15. travnja do 30. studenog za grupe od 6 do 15 osoba. Smještaj je moguć u privatnim apartmanima s tri zvjezdice na Makarskoj rivijeri dok je prijevoz do starta i od cilja organiziran s naše strane. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom i francuskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Travel Agency
Biokovo activeholidays d.o.o.
Kralja Petra Krešimira IV 7/b
Makarska
HR-AB- 21-0648094
T: +385 21 679655
F: +385 21 679657

[email protected]
www.biokovo.net


Kontakt
Preporuka

 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.