Aktivni odmor

Dalmacija kao suvenir

Nebrojene su ljepote trogirskog kraja, doživite ih na poseban način. Budite stalno u pokretu i zabavite se obilazeći povijesne, kulturne, prirodne i rekreacijske sadržaje. Vidjeti Trogir i stare mlinice Pantan na neobičan način - iz morskoga kajaka, poseban je doživljaj baš kao i šetnja otokom Čiovom putovima naših starih. Posjetite Cetinsku krajinu, gdje ćete se kanuima spustiti niz prelijepu rijeku Cetinu, u konobi ”Teuta” nauživati delicija iz rimskog, ali i našega doba, vidjeti stari rimski logor Tilurij, po želji zaigrati rimski nogomet ili se samo dobro zabaviti uz balote. Nakon ove velike avanture, na odlasku kući ponosno ćete ponijeti suvenir koji ste sami izradili u malim radionicama keramike i koji će Vas zauvijek podsjećati na nezaboravnu dalmatinsku avanturu.

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: Trogir; 2. dan: Trogir - Čiovo; 3. dan: Trogir - Trilj. Aranžman se može realizirati u periodu od 01.05. do 15.10. za grupe od 4 do 35 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri zvjezdice dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji kombijem, mini autobusom ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.