Aktivni odmor

Biciklistička avantura Dalmatinskim otocima

Aktivni odmor u kombinaciji s biciklističkim turama po dalmatinskim otocima i opuštajućim krstarenjem od jednog do drugog otoka, pružit će Vam nezaboravan doživljaj Dalmacije. Vožnjom biciklima kroz vinograde i maslinike, skrivene uvale, šume i polja, vrlo često i makadamskim putovima, dotaknut ćete raskošnu mediteransku prirodu te bogatu i slojevitu kulturno-povijesnu baštinu otočne Hrvatske. U bliskim susretima s mještanima upoznat ćete se sa specifičnostima otočkog načina života. Bogata autohtona dalmatinska gastronomska i enološka ponuda u brojnim konobama i vinarijama predstavlja jedinstveno iskustvo na ovim turama. U pratnji iskusnih lokalnih vodiča, zavirit ćete u najskrovitije predjele jedinstvenih otoka Visa, Brača i Hvara kojima ćete se zasigurno željeti ponovo vratiti.

 

biciklističko istraživanje Hvara, Starog Grada, Vrbovske, Jelse, Pitve, Grablje, Brusja; posjet Braču, Zlatnom ratu, Vidovoj gori, pustinji Blaca, Milni, Boboviščima; obilazak Visa, uvale Stončica, uvale Travna, Komiže


Aranžman je moguće realizirati u trajanju od šest do osam dana. Okvirni program aktivnosti za šestodnevni aranžman obuhvaća:
Program 2 otoka: Vis - Biševo 5 dana bicikliranja; obilazak Modre Špilje.
Program 3 otoka: Vis - Biševo - Hvar 6 dana bicikliranja; obilazak Modre Špilje.
Program 4 otoka: Vis - Biševo - Hvar - Brač - 6 dana bicikliranja; obilazak Modre Špilje.
Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 8 do 35 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri ili četiri zvjezdice te u privatnom smještaju s tri zvjezdice dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Travel Agency
Globtour Event d.o.o.
Trg N.Š. Zrinskog 1
Zagreb
HR-AB-01-080238927
T: +385 1 4881100
F: +385 1 4881119

[email protected]
www.globtour.hr


Kontakt
Preporuka

 dalmatia   htz uhpa
 

HTZ 2016 static banner 300x250 v3.0 AFAM1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 CC1 HTZ 2016 static banner 300x250 v2.0 EFR1 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.